Beach
3.0

Beach

by
Zomers, vrolijk en zeker leuk om eens te proberen. Geen supertopper, maar prima voor erbij.
Home » Beach

Vakantie vibe

Weet je wat wij zo leuk vinden aan al die verschillende slotmachines? De thema’s. Dat de namen overeenkomen met de thema’s en de thema’s met de namen. Als je Beach leest, wat zou het thema dan moeten zijn? Natuurlijk: strand! En dat Beach een goede sfeer mee geeft is duidelijk. Terwijl je aan het gokken bent, krijg je meteen zin in het strand. Het liefst ontspan je een dagje en dat is dan ook prima, want je kunt bij het casino namelijk ook mobiel gokken, dus kun je Beach ook gewoon op het strand spelen. Hoe mooi is dat?

Gratis Demo: Beach gokkast online spelen

Beach slots

De gokkast Beach kent 5 wielen heeft 20 betaallijnen. Er zijn ook free spins en natuurlijk ook een wild symbool. Dit keer is het wild symbool een octopus. Deze octopus vervangt andere symbolen om tot een winnende lijn te komen op de gokautomaat. Alleen op de derde rij kun je de octopus en als je ‘m ziet kun je dus veel bonussen winnen en dat is wel heel erg mooi mee genomen. En als je trouwens wilt inzetten, je kunt op maar liefst tien verschillende niveaus inzetten. Dus je hebt daar zeker de ruimte voor.

Beach: winnen

Ja, winnen is altijd leuk bij een slotmachine. En dus ook bij Beach, omdat er genoeg kansen zijn om zeer mooie prijzen te pakken en die dus ook te winnen. Het uitkeringspercentage is namelijk maar liefst 97 procent en dat is een mooie om te winnen en bonussen te krijgen. Zeker als je de octopus kunt zien op de derde rij of rol, want dan heb je echt de smaak te pakken en kun je dus heel veel winnen. Ben je klaar om het spel te spelen en je te wanen op het strand: de Beach?