Reactoonz
5.0

Reactoonz

by
Het beste gokspel ooit gemaakt. Win regelmatig 1500x je inzet met deze super leuke en verslavende gokkast.
Home » Reactoonz

Reactoonz Review

reactoonz gokkast logo

Deze geweldige slotmachine van Play’n Go die in oktober 2017 gelanceerd werd is tot op de dag van vandaag mijn favoriete spel. Niet alleen qua spelplezier, maar zeker ook qua ROI (return on investment). Persoonlijk is dit voor mij het ideale spel om met een laag budget een groter speelbudget te creëren.

Hierbij begin ik vaak met een storting van 25-50 euro en speel vervolgens Reactoonz met een inzet tussen de 0.20 en 0.40 eurocent. Dit doe ik net zo lang tot ik de Garga-bonus krijg en mijn inleg verdubbel of een veelvoud ervan. Afhankelijk van de winst verhoog ik dan mijn inzet naar 1.00 – 3.00 euro per draai in de hoop dan de garga-bonus te krijgen inclusief 15 roze reactoonz.

Uiteraard lukt dit niet altijd, maar zelfs al lukt het niet dan kan je met een lage inzet en een laag budget redelijk lang op deze kast spelen. Een op de drie keer weet ik altijd wel richting de 100 euro te kruipen en een op de acht a tien keer weet ik door te knallen naar 500 a 1000 euro.

Uitzonderingen zijn er natuurlijk ook. Zo heb ik op deze gokkast bedragen gewonnen van 1000+, 2000+, 3000+ en 4000+ euro. Eigenlijk win ik bijna maandelijks wel een 1000+ euro bedrag op deze kast, al moet ik wel zeggen dat ik deze dus ook redelijk vaak speel.

Gratis Demo: Reactoonz gokkast online spelen

De gameplay

Als je Reactoonz voor het eerst speelt lijkt hij wellicht wat raar, kinderachtig misschien zelfs. De features zijn onduidelijk, vaak snap je van de wincombinaties geen reet, etc. Op een gegeven moment krijg je echter in de gaten wat alle effecten doen, en – minstens zo belangrijk – welke effecten er “aan zitten te komen”. Vooral dat laatste is super. Het zorgt namelijk voor veel extra spanning.

Als speler ben je uiteraard altijd op zoek naar de 15 roze Reactoonz of in ieder geval de Garga bonus. Als je het spel eenmaal onder de knie hebt kan je aan de hand van het opkomende effect en de symbolen op het scherm eigenlijk al een beetje inschatten of je hier kans op gaat maken, en dat maakt het reuze spannend. Het levert ook veel frustratie op indien je op bijvoorbeeld 1 win na de Garga niet haalt, maar aan de andere kant draagt frustratie ook weer bij aan het speelplezier.

De Reactoonz bonus

Het allerbelangrijkste is natuurlijk de Garga bonus. Dat is toch wel een speciaal dingetje. Het is uniek, weer eens iets anders, en… hij is altijd spannend! Je weet als speler dat indien je zes roze reactoonz in je scherm ziet er een kans is op 750x of 1500x je inzet. Immers de Gargantoon bestaat uit 9 wild-symbolen, en bij 15 roze symbolen heb je dus de jackpot. En ook al krijg je het niet voor elkaar om 15 roze reactoonz te connecten (of de groene, die zijn ook redelijk), elke bonus staat eigenlijk wel garant voor redelijk tot goede prijzen.

Play’n Go heeft risico genomen en dat heeft in dit geval zeer goed uitgepakt. Want laten we eerlijk zijn. 99% van alle slotmachines bieden nog steeds de standaard “gratis spins” als bonus, en de enkele die wat unieker zijn hebben daar een variant op verzonnen met zaken als “sticky wilds” of extra “multipliers”. Eerlijk gezegd ben ik dat soort bonussen ook een beetje beu, en deze garga bonus was in dat opzicht een verfrissing!