Play'n Go

Home » Play'n Go
Een originele gokkast met dito features. Zodra je snapt wat de bedoeling is ga je er zo in op dat je met plezier je geld vergokt.
Een prachtige en bovenal superleuke online gokkast waarbij voor de bonusronde top is. Pak de vele retriggers tijdens het bonusspel voor gigantische prijzen.
Weer een opvolger van het populaire gokspel Reactoonz. Deel 2 is, zoals eigenlijk altijd, niet echt goed gelukt. Geen complete flop, maar minder leuk dan het origineel.
De opvolger van de beste gokkast ooit: Reactoonz. De verwachtingen waren hoog, maar helaas is deze Tome of Madness een complete flop geworden.
Wij hebben een beetje dubbele gevoelens bij deze gokkast. Op zich is hij best grappig. Er zijn veel features, maar die zijn best lastig te begrijpen. Beetje vreemd zullen we maar zeggen.
Best een grappig spelletje vonden wij. Niet dat wij hem dagelijks gaan spelen, maar voor zo tussendoor is het zeker geen misser.
Zeker een spel wat je eens geprobeerd moet hebben. Het word vast niet een van je favorieten, maar hij is prima te doen.
Een soort opvolger van Reactoonz, het beste gokspel van de wereld. Wild Frames werkt ook met een bonusmeter die tot wel 1500x je inzet kan opleveren. Topper!
De Fire Joker combineert het beste van 2 werelden: ouderwetse fruitautomaat actie en flink wat gave nieuwe multipliers. Ja, deze classic is echt een aanrader.
Weer al zo'n gek gokspel waar je echt even wat tijd in moet steken om alle features te kunnen begrijpen. Soms weet je niet eens wanneer je wat wint, want de nodige frustraties op kan leveren.
Tja, hier kunnen we kort en krachtig over zijn: deze kan je direct de prullenbak in gooien. Wat een draak van een kast zeg.
Prima gokkast, maar het staat ons een beetje tegen dat veel van de Play'n Go spellen teveel op elkaar gaan lijken. Dit is weer de zoveelste uit de rij...
Het bekende karakter Hugo weet je op speelse wijze je geld afhandig te maken. Grappig design, maar wij werden er niet warm of koud van.
Hoewel dit een mooi ontworpen en aardig leuk gokspel is, kan deze versie van Play'n Go ons niet echt bekoren. Matig!
Prima vervolg op de populaire Legacy of Dead gokkast. Deze is net wat minder leuk, maar biedt wel wat gave features.
Waan je terug in de prehistorie. De t-rex staat garant voor extra geld en weet je met zijn gebrul aan de buis gekluisterd te houden.
Elfen en kabouters, we zien ze vaak terug in gokkast-thema's. Brengt dit gelukssymbool jou ook de nodige geluk?
Er zijn door de jaren heen veel klonen van de beroemde gokkast Book of Ra op de markt verschenen. Legacy of Dead is hiervan veruit de leukste om online te spelen.
Vrij onbekende videoslot, maar toch zeker de moeite van het spelen waard. Vooral de multipliers zijn bij deze kast aantrekkelijk.
Een van de beste en meest bekende book-gokkasten die er bestaan. Met veel retrigger opties in de bonus. Top spel!
Een heerlijk goed uitgewerkt circus thema met geweldig grote vermenigvuldigers. Hier kan je echt veel geld mee winnen.
Een fantastisch mooie gokkast van Play'n Go. De bonus is wat moeilijk te behalen, maar als je hem krijgt win je vaak wel leuke geldprijzen.
Qua design is de kwaliteit weer uitmuntend te noemen. Toch geven wij de voorkeur aan andere spellen van Play'n Go.
Deze rode kikker kan je heel wat geld opleveren. Hij zet je letterlijk in vuur en vlam!
Het beste gokspel ooit gemaakt. Win regelmatig 1500x je inzet met deze super leuke en verslavende gokkast.
Een heerlijk ouderwetse gokkast met het bekende joker symbool. Erg gave kast!

Een van onze favoriete gameproviders van de afgelopen jaren. Deze ontwikkelaar lanceert de ene na de andere kaskraker. Bijna al hun slots zijn de moeite van het spelen waard. Vooral het spel Reactoonz, is een must voor elke gokliefhebber.