Dead or Alive 2
5.0

Dead or Alive 2

by
DOA is een echte alles of niets gokkast waar je vaak alles op verliest, maar waar je soms, heel soms, echt gigantisch mee kunt winnen. Win tot wel 100.000x je inzet!
Home » Dead or Alive 2

DOA2: een onverwacht mega succes

DOA 2 bleek wonderwel nog leuker te zijn dan zijn voorganger. Niet alleen qua speelgenot, maar ook qua winsten. Met Dead or Alive 2 hebben ze bij NetEnt echt flink uitgepakt. Waar DOA 1 al extreem te noemen was met winsten van 18.000x je inzet, weet DOA 2 nog meer te imponeren.

En niet zo’n beetje ook! Het is mogelijk om maar liefst 100.000 keer je inzet te verdienen, al moet ik daarbij meteen zeggen dat dit tot op heden nog niemand gelukt is. Wel zijn er op Youtube al honderden filmpjes te vinden van gokkers en streamers die winsten tussen de 2500x en 35.000x hun inzet hebben gewonnen.

Mega winsten

Zelf werd mijn enthousiasme ook flink geholpen door mijn eerste probeersessie. Met een minimale inzet van 0.45 euro kreeg ik na een draai of tien de bonus. Direct kreeg ik een flink aantal wild-symbolen op mijn scherm te zien, maar had nog niet in de gaten dat ik na twee free spins reeds de extra bonus had gewonnen. En met 0.45 euro aan inzet verwachtte ik – ondanks de vele wilds – ook niet zoveel. Zelfs toen er enorme winstbedragen in beeld verschenen na elke draai kon ik het nog allemaal niet goed plaatsen. Ik had mezelf nog niet echt in de game verdiept en wist ook niet hoeveel bijvoorbeeld 1000 punten in euro’s waard waren. Toen viel mijn blik op het gewonnen bedrag wat ik rechtsonder in mijn scherm zag staan: 2780 euro! Ik viel bijna van mijn stoel af…. meer dan 4000x mijn inzet! WTF!

Gratis Demo: Dead or Alive 2 gokkast online spelen

Verslavend leuke bonus

Sindsdien was ik direct verslaafd al merkte ik vrij snel dat de bonus die ik gekregen had vrij uniek te noemen was. Eigenlijk net toen mijn enthousiasme wat aan het afnemen was kreeg ik vanuit het niets vijf bonussymbolen in het basisspel. Weer sloeg even een twijfelmoment toe. In DOA 1 betekende dit immers een enorme winst. Maar ik wist niet zeker of dit in deel 2 ook het geval was. Dit werd echter direct duidelijk toen ik zag dat ik met een inzet van 0.90 euro maar liefst 2500 euro gewonnen had. 2500x mijn inzet…en toen moest de bonus nog beginnen! Helaas was de bonus zelf geen succes meer, maar dat mocht de pret uiteraard niet drukken. Sindsdien is het me nog een paar keer gelukt om een redelijke bonus te krijgen (1800 euro met een inzet van 4.50 euro, en een paar duizend plus winsten), maar de echte klapper heb ik tot op heden niet meer gekregen.

En misschien ben ik een pechvogel, maar over het algemeen krijg ik dit soort klappers vaak alleen als ik met kleine inzetten speel, tot zeg maar 2.00 euro per draai. Als ik met 4.50 euro of meer ga spelen schijn ik qua bonussen altijd ongeluk te hebben… Soms denk ik wel eens dat dit zo ingesteld is door de machines… 18.000x 0.45 euro is natuurlijk een stuk minder dan 18.000x 9.00 euro per draai.

Maar oké, na uren speelplezier op zowel Dead or Alive 1 als Dead or Alive 2 kan ik concluderen dat DOA 2 zeker niet onder doet voor zijn voorganger. En dat is eigenlijk uniek te noemen. Zo uit mijn hoofd ken ik geen enkele andere slotmachine die het succes van zijn voorganger wist te overtreffen.