Dazzle Me
4.0

Dazzle Me

by
Een beetje te vergelijken met Tetris. Snelle gameplay met grote winkansen. Verslavend leuk.
Home » Dazzle Me

Om duizelig van te worden

Welke online gokkasten of videoslots zijn jouw favoriet? En ben je een fanatieke gokliefhebber of speel je af en toe een videoslot voor het plezier en heb je er verder niet veel kennis van? Wat ook de antwoorden op deze bovenstaande vragen zijn, de meest populaire online gokkasten van de grootste gameproviders worden vaak ook het meest gespeeld, zowel door doorgewinterde gokliefhebbers en als online gokkast-spelers die af en toe een gok wagen. De online gokkast Dazzle Me is in ieder geval een van de meest populaire videoslots van de grote Zweedse gameprovider NetEnt en we vertellen je graag waarom dit zo is.

Gratis Demo: Dazzle Me gokkast online spelen

Waarom is Dazzle Me een van de populairste online gokkasten?

Allereerst is het goed om te weten dat Dazzle Me een online fruitautomaat is, maar zeker niet een gewone online fruitautomaat. Op het eerste gezicht zou dit wel zo kunnen lijken, maar wie de opvallende features en extra’s van Dazzle Me ontdekt, is waarschijnlijk net zoals wij razendsnel verkocht en zal heel vaak deze geweldige online gokkast gaan spelen. Wat zijn die opvallende features? Dat vertellen we je uiteraard graag. Allereerst zijn er de Dazzling Wild Reels: bij iedere spin kunnen er één tot vijf reels veranderen in zogenaamde Dazzling Wild Reels en dit levert uiteraard extra winsten en dus extra geld op. Mooi meegenomen dus.

Maar zijn er nog meer features? Zeker. Er zijn Free Spins bonussen te vinden en daarmee kun je maar liefst zestien extra spin verkrijgen. En dan heb je ook nog maar liefst 76 winlijnen die de kansen op extra winsten natuurlijk ook enorm verhogen. Er zijn ook nog zogenaamde Linked Reels: er worden dan tijdens de free spins die je hebt verdiend twee reels aan elkaar gelinkt. En zo kun je nog meer extra geld verdienen. De variantie is wat ons betreft medium-hoog te noemen en het uitkeringspercentage is iets wat wel heel mooi is. Dazzle Me heeft namelijk een uitkeringspercentage van 96,9 procent en dat is echt zeer hoog te noemen.

Hoe werkt het spelen van Dazzle Me nu eigenlijk precies?

Het speelscherm van Dazzle Me is allereerst erg opvallend te noemen. Zo hebben de eerste twee reels drie rijen hoog en vervolgens zijn er twee reels met vier rijen hoog. Er is ook nog een laatste reel met maar liefst vijf rijen hoog. Bij elkaar gaat dit dus om 76 winlijnen. Er zijn tien bet levels die je kunt spelen en per bet level moet je minimaal twintig credits inzetten. Een credit kun je al kopen voor één eurocent, dat is dus de minimale inzet, maar je kunt er ook voor kiezen om een credit voor twintig euro per spin te kopen. Zo valt er veel geld te verdienen in dit geweldige videoslot Dazzle Me van de Zweedse gameprovider NetEnt.