Drive
4.0

Drive

by
Op naar de toekomst. Keigave futuristische effecten brengen je compleet in extase.
Home » Drive

Multiplier Mayhem

Heb je je ooit begeven aan de start van een illegale straatrace in een wijk achteraf in een grote stad of heb je dit ooit weleens gedaan in een game of heb je er weleens van gedroomd? Wat ook je band of connectie met illegale straatraces is en de spanning die je voelt van wegrijden en zo hard mogelijk de weg achter je laten: in Drive: Multiplier Mayhem komen al deze gevoelens aan bod. Dit videoslot draait dan ook om zulke snelle straatraces en flitsende bolides en motoren die je uit alle hoeken van de straten kunt horen – zet tijdens het spelen van dit videoslot dan ook zeker je geluid aan. Ben je er klaar voor om dit videoslot te gaan spelen?

Gratis Demo: Drive Multiplier Mayhem gokkast online spelen

Wat moet je allemaal weten voor het spelen van Drive: Multiplier Mayhem?

Drive: Multiplier Mayhem is van de makers van Netent en dit videoslot komt alweer uit 2016. Het jaar waarin er door Netent veel geweldige online gokkasten op de markt werden gebracht, zoals onder andere Motorhead, Guns n’ Roses, Jimi Hendrix en Warlords. Daar hoort Drive: Multiplier Mayhem zeker ook bij. Je moet wel echt houden van de sfeer die wordt opgeroepen in dit videoslot, want rustig een potje online gokken is er bij Drive: Multiplier Mayhem niet bij. Het gaat er nogal heftig aan toe. Maar dat heeft ook veel voordelen. Zo zijn er vele vermenigvuldigers die veel geld kunnen opleveren. Hoeveel? Tot maar liefst 120 keer.

Verder moet je dit over Drive: Multiplier Mayhem ook nog weten, voordat we je meer gaan vertellen over hoe dit videoslot precies werkt: de hoofdpersoon van dit videoslot is Jette. Zij is een echte straatracer en je kruipt in haar huid om weg te racen van alle auto’s die je achtervolgen en om ervoor te zorgen dat je zoveel mogelijk geld gaat verdienen. We moeten zeggen dat de makers van Netent wat betreft vormgeving echt een geweldige gokkast hebben afgeleverd. De vormgeving ziet er waanzinnig mooi uit. Er zijn prachtige animaties te zien en de achtergrond van deze online gokkast doet denken aan de rumoerige straten van Tokyo.

Hoe werkt Drive: Multiplier Mayhem nu eigenlijk precies?

We vertellen je graag hoe Drive: Multiplier Mayhem precies werkt. Maar laat ons eerst zeggen dat de geluidseffecten ook erg de moeite van het spelen waard zijn: bij iedere spin hoor je het schurende asfalt en de motoren die van je weg razen. Dit videoslot heeft vijftien winlijnen en er zijn vijf rollen met drie symbolen per rol waarop wordt gespeeld. Voor slechts vijftien eurocent kun je al één keer draaien en de maximale inzet bij dit videoslot is 75 euro. Dat is niet een heel hoge inzet, maar met een uitkeringspercentage van 96,70 procent is Drive: Multiplier Mayhem absoluut een online gokkast waar je vandaag nog op moet gaan spelen