Elements
3.0

Elements

by
Neem het op tegen de elementen van de natuur en pak zo wat mooie geldprijzen.
Home » Elements

Explosieve gokkast

Een explosieve gokkast? Schrik vooral niet. Het gebeurt niet ineens dat je computer uit elkaar knalt door een online explosieve gokkast. Dat gaat dus zeker niet gebeuren. Maar Elements, de gokkast in het casino is zeker wel een explosieve gokkast door de explosieve animaties in de gokautomaat, in het spel voorbij komen. Je krijgt zeker waar voor je geld als je kijkt naar alle extra animaties en graphics die er aanwezig zijn. Ook de talloze extra functies maken het spel heel gaaf om een keer gespeeld te hebben.

Gratis Demo: Elements gokkast online spelen

Een storm van kansen op je beeldscherm

Kansen? Ja, zeker. Er zijn steeds volop kansen op je beeldscherm waarbij je extra free spins kunt krijgen of vooral andere bonussen of aanbiedingen. Dus je moet goed opletten dat je die kansen ziet, anders ben je te laat en zijn ze al verdwenen. Free fall stormen met explosies bijvoorbeeld, maar ook de kristallen van de avalanche meter. Al deze kansen moet je wel zien om echt mooie prijzen te kunnen gaan winnen. Twintig betaallijnen en vijf wielen heeft de gokkasten. Dus wat dat betreft ook genoeg mogelijkheden.

Elements: avalanche meter

Elke ronde gaat de belangrijke avalanche meter, die een groot onderdeel uit maakt van de game, weer terug worden gezet naar nul. Zo beginnen je kansen eigenlijk steeds op nul en de energie meter, die er ook is, die bestaat uit de vier onderdelen van de natuur: aarde, vuur, wind en water. Zo kun je goed zien welke explosieve of juist mooie stormen er aan komen in Elements. Wij vinden het een heel gaaf spel door de diversiteit en de kwaliteit ook van de uitstraling van het ontwerp. Ga jij het spelen?