Enchanted
3.0

Enchanted

by
Laat je betoveren maar pas op dat je niet teveel vergokt. Leuke kast, maar moeilijk om winstgevend te spelen.
Home » Enchanted

Betovert

Deze top provider slaagt er elke keer weer in om goede, unieke spellen te bedenken als extra’s die andere online spelontwikkelaars helemaal niet hebben. Zoals 3D Rock Star waar je ook meer over kunt lezen op deze website, maar ook Enchanted. De perfecte game die je moet spelen en waarbij je moet gokken als je ook maar een beetje van magie houdt. Weet je waarom? Omdat je heel snel eigenlijk, direct door het spel en door het gokken bij deze online slotmachine betoverd zult worden.  Je kunt free spins winnen en nog veel meer eigenlijk. Ben je al overtuigd?

Gratis Demo: Enchanted gokkast online spelen

Een wondere wereld

Het heeft een beetje te maken met de betovering, dat kunnen we wel stellen; het mooie spel Enchanted dompelt je echt onder in een sprookjeswereld. Het is eigenlijk een gewone videoslot game, maar door het ontwerp, het design dus en de mogelijkheden die daarbij komen kijken om de hoek, dat maakt de game wel meer af waardoor je echt helemaal erin belandt en heel de tijd wilt spelen en Enchanted wilt proberen te winnen. Dat is het mooie aan het spel.

Enchanted: de feiten

Als je voor de eerste keer het spel Enchanted gaat spelen, dan zie je vijf rollen. Dit zijn er best veel en bij die vijf rol zijn er maar liefst vijfentwintig win lijnen. Genoeg kansen dus voor jou om te winnen met de gokkast Enchanted. Hoeveel je wilt inzetten per ronde is aan jou en je kunt ook kiezen voor hoeveel lijnen je gaat inschakelen om jouw winkansen te vergroten. Uiteindelijk zal hoeveel je maximaal kunt winnen dus ook opschuiven, maar mooie prijzen kun je in ieder geval winnen. Klaar om te spelen?