Frankenstein
2.0

Frankenstein

by
Het klinkt en oogt aantrekkelijk. Dit beroemde karakter spreekt natuurlijk voor zich. De uitwerking is helaas niet helemaal top.
Home » Frankenstein

Een griezelig goede gokkast

Een film of een televisie serie over Frankenstein? Grote kans dat je die wel eens hebt gezien of dat je in ieder geval wel weet wie Frankenstein is. In een laboratorium opgewekt in een oud en angstaanjagend kasteel. Je kunt het echte horror en griezeligheid noemen. De vertaling maken van een griezelige film naar een gokkast blijft lastig, maar wij zijn van mening dat het Frankenstein bij het casino zeker is gelukt of de makers in ieder geval natuurlijk.

Gratis Demo: Frankenstein gokkast online spelen

Frankenstein slots

Vijf rollen en twintig betaallijnen. Dat is de basis van Frankenstein en dat is prima, een zeer normale opzet voor een gokautomaat. Per ronde kun je maar liefst honderd euro inzetten en als je dat goed doet kun je heel mooie prijzen winnen. Een mooie tijd kun je beleven met de free spins als je de free spins krijgt. Dus zorg ook dat je die free spins krijgt, want dan heb je een mooie kans om geld te winnen zonder dat je iets hebt ingezet.

Winnen

Maximale prijzen winnen. Dat is uiteindelijk wat je wilt toch? Natuurlijk, je kunt ook een beetje gokken voor het plezier, maar uiteindelijk gaat het erom dat je het meest mogelijke wilt verdienen. Weet je hoe je dat kunt doen bij Frankenstein? Door de twintig betaallijnen open te gooien en honderd euro per ronde in te zetten. Dan moet het wel zeker goed komen en als je dan iets wint, dan heb je ook meteen een maximale winst. Het uitkeringspercentage is overigens 97 procent, dus ook prima kansen om genoeg te winnen en ook genoeg te ontvangen uiteraard.