Fruit Shop Megaways
3.0

Fruit Shop Megaways

by
Veel re-spin mogelijkheden en vrolijke effecten. Prima als tussendoortje.
Home » Fruit Shop Megaways

Gokken met groenten

Ken je de klassieke fruitautomaat die vroeger in de hoek van de snackbar stond toen je als klein jongetje de snackbar in rende voor een ijsje? Dan zag je grote mensen daar achter staan en dan wilde je stiekem ook altijd even achter de fruitautomaat klimmen. Fruit Shop is een beetje zo’n klassieke fruitautomaat uit de snackbar. Maar dat betekent zeker niet dat het daardoor een veel minder leuke gokkast is. In tegendeel zelfs.

Gratis Demo: Fruit Shop gokkast online spelen

FruitShop Megaways slots

Ook de basis van FruitShop is zoals je het een beetje bent gewend: 5 rollen en 15 betaallijnen. Ook zijn er volop wild symbolen en is een verdubbeling van je prijzen is zelfs ook mogelijk als je dus de juiste symbolen weet te zien. Maar ook bij de free spins kun je ineens een verdubbeling krijgen van je winst of in ieder geval van wat je op die ronde ineens krijgt. Gratis geld noemen wij dat, is dat niet even mooi mee genomen?

FruitShop autoplay

Een andere functie die bij de FruitShop tevoorschijn is gekomen: de autoplay functie. Achter elkaar kun je dan meerdere ronden spelen zonder dat je op de play-knop hoeft te drukken. Is dat niet mooi? Dan kun je er even snel mee verder gaan, zonder dat je het steeds weer moet stoppen qua pauzes en weer opnieuw. Dat hoeft dan dus even niet. Ben je al er klaar voor om Fruit Shop te gaan spelen? Wij wel. Het is echt de moeite waard en het is ook wel weer leuk om de klassieke fruitautomaat van vroeger gewoon weer mee te maken.