Geisha Wonders
3.0

Geisha Wonders

by
Potentieel kan je veel met deze videoslot winnen. Leuk om te spelen ook, al is het niet een van onze favorieten.
Home » Geisha Wonders

Japans Thema

De slotmachine Geisha Wonders bewijst maar weer eens dat een gokkast echt veel meer kan zijn dan gewoon een gokautomaat. In de machine is Japan als thema opgenomen en dat is echt heel erg goed gedaan. Daarmee is het een uitstekende automaat geworden met dertig betaal lijnen maar liefst en vijf wielen om precies te zijn.

Een deel van de inzet gaat naar de jackpot toe bij deze automaat, waardoor de jackpot bij deze Japanse gokautomaat heel erg hoog staat steeds. Dat is jouw kans om bij Geisha Wonders de jackpot te winnen. En we kunnen er veel over zeggen, maar het design, het ontwerp van deze gokkast is prachtig.

Gratis Demo: Geisha Wonders gokkast online spelen

Geisha Wonders: ware Japanse schoonheid

Spetterend, zo noemen we Geisha Wonders graag. Je moet snel na dit artikel even het gaan bekijken, want dan zie je precies wat wij bedoelen. Gewoon ware, Japanse schoonheid. Op de achtergrond van de automaat kun je namelijk goed Japan zien met een mooie afbeelding. De meest mooie Geisha’s die je ooit hebt gezien kun je ook zien op de rollen tijdens het spelen. Dat is erg fraai gedaan, je moet het gewoon even snel gaan zien. We willen je eerst nog even wat vertellen over de jackpot.

Geisha Wonders: jackpot

Er zijn maar liefst twee progressieve jackpots. En dat is heel mooi. De spanning is om te snijden als je speelt om de jackpot. Wij begrijpen die spanning enorm, want stel je voor dat je ineens die mega jackpot wint. Dat zou echt bijzonder zijn. Dus zet alles op alles om er gewoon voor te zorgen dat het je gaat lukken, dat jij bij de prachtige automaat; Geisha Wonders, de jackpot gaat winnen. Klaar om de jackpot te winnen?