Ghost Pirates
4.0

Ghost Pirates

by
Piraten, zeerovers en bergen met geld. Ja, dat klinkt ons als muziek in de oren. Leuk spel!
Home » Ghost Pirates

Boeven en piraten

Als je écht volop prijzen wilt winnen, dan moet je Ghost Pirates gaan spelen. Weet je waarom? Er zijn namelijk 240 manieren om mooie prijzen te winnen en dat zijn dus ook veel meer manieren dan bij een gewone gokkast. Symbolen, piraten en mooie animaties. Alles vind je terug in de gokkast, waardoor het echt de moeite waard is om het te spelen. De online video slot machine is erg sterk uitgevoerd.

Centraal staat de schatkist die je uiteindelijk moet vinden. Als je ‘m vindt krijg je mooie prijzen. Maximaal kun je 45.000 euro winnen. Dit kun je wel pas winnen als je per ronde 62,50 euro inzet. Dus als je dat durft te doen, dan is het zeker een kans en een mogelijkheid dat je dat ineens zult winnen.

Gratis Demo: Ghost Pirates gokkast online spelen

Ghost Pirates spelen

Vier wielen, vijf speelniveaus en bijna onbeperkt heel veel betaallijnen. Dat is een beetje ongewoon in de wereld van de gokkasten, maar aan de andere kant: het geeft je veel mogelijkheden en opties om veel te winnen uiteindelijk. Heb jij al een account aan gemaakt bij het online casino? Als je dat nog niet hebt gedaan, doe dat vooral snel, dit gaat erg gemakkelijk. Je ontvangt vaak ook direct een mooie bonus als jij je eerste storting hebt gedaan, dus zo gemakkelijk gaat dat eigenlijk al.

Hierna kun je kiezen met het aantal win lijnen, het niveau en welke muntwaarde je wilt spelen. Dan druk je op de play button en kun je ontdekken of je misschien wel heel snel al 45.000 euro kunt gaan winnen. Het uitkeringspercentage bij de gokautomaat Ghost Pirates is ongeveer theoretisch 96 procent.