Gold Digger
3.0

Gold Digger

by
Niet bijster origineel, maar toch is deze simpele gokkast enorm gaaf. Zien is geloven.
Home » Gold Digger

Op zoek naar goud

Oké, wij zijn het wel met je eens waarschijnlijk wanneer je dit leest. Een nieuwe gokkast die Gold Digger heet? Ja, je leest het goed. Maar aan de andere kant: het is wel een toepasselijke en daarbij originele naam voor een gokkast, want de naam slaat wel goed op het spel. Het klopt wel. Laten we het zo zeggen. Je moet namelijk in de slot machine voor goud zorgen dat je uiteindelijk kunt winnen door middel van symbolen en uiteindelijk ook weer extra bonussen.

Gratis Demo: Gold Digger gokkast online spelen

Inzetten Gold Digger

De inzet is helemaal vrij te bepalen bij Gold Digger. Zelf kun je de muntwaarde bepalen en dan kun je ook nog eens bepalen hoeveel win lijnen je zou willen gebruiken. Hoeveel je kunt winnen is ook redelijk onbeperkt bij Gold Digger. Je moet ook maar net geluk hebben en dat is ook het leuke aan gokken dat je dan op dat moment ook het risico durft te nemen door goed te gokken en te kunnen winnen.

Gold Digger spelen

Nu ben jij vast ook heel erg benieuwd naar Gold Digger en wil je het spel ook graag spelen. Dan vertellen we je graag wat wij van de game vonden en nog steeds vinden, nadat we het spel hebben gespeeld. We zijn erg aangenaam verrast en we vinden het spel erg goed. Het ontwerp is strak, het spel is duidelijk en de slotmachine zit gewoon goed in elkaar. Daarbij is de naam ook leuk gevonden natuurlijk. Dus ben je klaar voor een leuk spel?