Hot & Cash
1.0

Hot & Cash

by
Oubollige gokautomaat die er letterlijk niet uit ziet. Een van de saaiste videoslots die wij gespeeld hebben.
Home » Hot & Cash

Verslavend leuk

De Hot & Cash gokkast is een spannend spel van de ontwikkelaar EGT. De gokkast heeft een ouderwets karakter en beschikt over meerdere jackpots. Je kan zomaar een progressieve jackpot winnen die is gekoppeld aan meerdere spellen van dezelfde ontwikkelaar. Je kan met elke inzet een jackpot winnen van 100.000 euro of meer. De jackpot staat nog los van de mooie prijzen die je op de Hot & Cash gokkast kan winnen met combinaties. De hoofdprijs op de Hot & Cash gokkast bedraagt 1000 keer de inzet per winlijn. Het uitbetalingspercentage van de fruitautomaat staat op 96,12%. In dit artikel vertellen wij je meer over de gokkast en de spelregels.

Gratis Demo: Hot & Cash gokkast online spelen

Hoe werkt de Hot & Cash gokkast?

De Hot & Cash gokkast speel je met 20 winlijnen en die zijn altijd actief. De minimale inzet is dan ook 20 eurocent per spin. Je kan met de minimale inzet ook gewoon de jackpot winnen. De maximale inzet op de Hot & Cash is 4 euro per draai. De winstkans op een jackpot neemt wel toe als je met een hogere inzet speelt. In het bonusspel op de gokkast moet je kaarten gaan omdraaien. Als je drie dezelfde kaartsymbolen opendraait dan win jij één van de vier jackpots. Er zal duidelijk worden aangegeven welke prijzen je op dat moment kan winnen.

Kleinere prijzen die je wint op de Hot & Cash gokkast kan je verdubbelen met de gamble feature. Je speelt een kort spelletje met speelkaarten. Je moet de kleur van de volgende kaart raden. Je hebt dus een kans van 50%. Goed geraden, dan verdubbel je de winst. Je kan daarna nogmaals de gamble feature spelen, maar dat is niet verplicht.

Symbolen op de Hot & Cash gokkast

De wild-symbolen die op de Hot & Cash gokkast voorkomen kunnen alleen op rol twee, drie en vier verschijnen. Het gaat om expanding wild-symbolen die horizontaal komen te staan. De wild-symbolen herken je aan de afbeelding van een dollarteken. De sterren keren maximaal 400 keer de inzet uit en hoeven niet op een winlijn te staan. De sterren zijn de scatter-symbolen. De rode zevens (1000 keer de inzet per winlijn) en de fruitsymbolen (200 keer de inzet per winlijn) zijn ook best winstgevend. Er zijn ook nog genoeg fruitsymbolen die alleen kleine bedragen uitkeren. Je kan in het uitbetalingstabel direct bekijken wat je kan winnen met bepaalde combinaties op de Hot & Cash gokkast.

Conclusie over de Hot & Cash

De Hot & Cash gokkast is een prima fruitkast van EGT. De features zijn allemaal interessant voor de spelers en kunnen helpen bij het winnen van leuke geldprijzen. De progressieve jackpot is verbonden aan tientallen andere gokkasten en bedraagt minimaal 100.000 euro. En leukste van alles is dat de jackpot ook gewonnen kan worden met hele lage inzetten. De Hot & Cash gokkast kan je gratis oefenen met nep geld, maar ook gelijk spelen met echte bedragen in het online casino. Misschien win jij straks wel de gigantische jackpot op de Hot & Cash gokkast!