Jack and the Beanstalk
5.0

Jack and the Beanstalk

by
Een goede bonus score met dit gokspel is lastig, maar als je het lukt win je ook flink. Geweldig leuke gokkast!
Home » Jack and the Beanstalk

Een mooie online gokkast

Zoals we al eerder op deze website hebben gezegd: als gokkasten zijn gekoppeld aan een bepaald thema bijvoorbeeld, dan kunnen we dat heel erg waarderen, maar ook als een gokautomaat is gekoppeld of is gebaseerd op een heel oud verhaal: Jack and the Beanstalk. Dit verhaal is toevallig een tijdje terug ook nog op film uitgebracht.

Hij komt hierdoor in het land van de reuzen. Het is een mooi verhaal en het is op een uitstekende manier gebruikt om het te verwerken in een goede slotmachine die heel gaaf is om te spelen. Dus waar wacht je nog op? Ben je klaar om Jack and the Beanstalk te gaan spelen?

Gratis Demo: Jack and the Beanstalk gokkast online spelen

Online Casino: Jack and the Beanstalk

Jack and the Beanstalk wijkt wat dat betreft niet heel veel af: er zijn 5 rollen en 20 betaallijnen. Mooi vertolkt is het verhaal zeker en daarbij zijn er tal van extra functies, wils symbolen en free spins. Nog een leuke toevoeging aan de gokkast, walking wild: eigenlijk moet je dit zelf beleven om dat goed uit te kunnen leggen. Maar als je het eenmaal mee hebt gemaakt, dan wil je waarschijnlijk nog veel vaker Jack and the Beanstalk spelen en dan ook winnen natuurlijk.

Extra kansen op mooie prijzen

En uiteraard: je wilt extra kans maken op zeer mooie prijzen, maar hoe doe je dat? Je moet in de game bepaalde sleutels verzamelen en met die sleutels kun je nog meer mooie prijzen winnen. Respins bijvoorbeeld als je ook weer een wild symbool weet te vinden. Het is een beetje ingewikkeld soms, maar het wijst zich vanzelf gemakkelijk als je de game eenmaal aan het spelen bent, dan komt het zeker goed.