Jumanji
4.0

Jumanji

by
Afgeleid van de beroemde Hollywood film. Vermakelijk en met een aantal geweldige bonusrondes.
Home » Jumanji

Hollywood Spektakel

Er zijn veel gokkasten die nergens op gebaseerd zijn of die wel een bepaald thema hebben en dat thema is dan vaak wel sterk, maar nergens op gebaseerd. We denken dat de echte gokliefhebber het wel kan waarderen: een videoslot of online gokkast waarbij er in ieder geval een thema is, maar waarbij dat thema ook nog eens op iets gaafs gebaseerd is, zoals bijvoorbeeld een artiest of een film. In het geval van het videoslot Jumanji van de makers van Netent is dit goed gelukt. De gameprovider heeft namelijk dit videoslot Jumanji gebaseerd op de gelijknamige film die in 1995 als originele film uitkwam met acteur Robin Williams.

Gratis Demo: Jumanji gokkast online spelen

Waarom is Jumanji eigenlijk zo’n geweldige gokkast?

In de gelijknamige film Jumanji uit 1995 komt een magisch bordspel tot leven. De inmiddels overleden Robin Williams heeft in deze film een geweldige hoofdrol. Er is in 2017 een tweede en nieuwe versie van deze film verschenen met deze keer in de hoofdrol Dwayne Johnson. In 2018 besloot Netent niet alleen de film Jumanji te vertalen naar een online gokkast, maar werden er meer videoslots gemaakt gebaseerd op Hollywood-films. Zo zijn er ook videoslots gebaseerd op Vikings en Narcos. Maar laten we ons in dit artikel focussen op Jumanji, want ondertussen wil je wel weten waarom Jumanji zo’n geweldige gokkast is.

Dat vertellen we je uiteraard graag. In dit videoslot gebeurt ontzettend veel, waardoor het moeilijk is om je aandacht erbij te houden. Maar dan op een positieve manier. Omdat je gewoon continu wordt verrast door alles wat er gaan de is. Er zijn onder andere een aantal zeer gave bonus features die behoorlijk vaak vallen. Dat is dus een groot voordeel. Daarnaast is het heel fijn dat je veel van de film erin herkent, waardoor de echte liefhebbers van de film Jumanji – zowel van de eerste als van de tweede versie – aan hun trekken zullen komen en zeker niet zo snel verveeld zullen raken. Maar hoe werkt Jumanji nu eigenlijk precies?

Hoe werkt de online gokkast Jumanji nu eigenlijk precies?

Tot slot willen we je ook graag kort wat meer vertellen over hoe de online gokkast Jumanji nu precies werkt. Je speelt dit videoslot op 5 rollen en de opstelling van Jumanji is als volgt: 3 x 4 x 5 x 4 x 3. Er zijn 36 vaste winlijnen en de minimale inzet is 10 eurocent per spin. De maximale inzet is een zeer mooi bedrag van 200 euro per spin. Daarnaast is het uitkeringspercentage van Jumanji 96,33 procent en dit noemen we dan ook een aardige Return To Player. Hopelijk heb je nu alle basisinformatie van Jumanji en ben je er klaar voor om vandaag nog via deze website dit geweldige en mooi uitgewerkte videoslot te gaan spelen.