Mythic Maiden
3.0

Mythic Maiden

by
Dol op spookhuizen en alles wat eng is? Dat is dit wellicht de gokkast voor jou.
Home » Mythic Maiden

Mythische krachten

De doodskist van Iron Maiden? Die staat centraal bij deze online video slot machine, want het is namelijk een mysterie. De Iron Maiden doodskist spuugt de scatter symbolen uit waarna de free spins kunnen beginnen en hoe meer free spins je krijgt en hebt, hoe beter natuurlijk.

Hierbij kun je prijzen winnen tot tien keer de normale waarde van jouw inzet, dus dat betekent dat het behoorlijk op kan gaan lopen. Als je wat meer duidelijkheid wilt hebben overigens wat betreft de combinatie van symbolen en de prijzen die daar aan zijn verbonden. Er is een overzicht bij de gokautomaat te vinden waarop je dat helemaal kunt zien.

Gratis Demo: Mythic Maiden gokkast online spelen

Mythic Maiden online

De gokkast is zeer mooi vormgegeven en de gokkast kent 30 betaallijnen en 5 wielen, dus redelijk gewoon en zeker niet uitzonderlijk qua opzet van de gokautomaat. Uiteindelijk kun je zelf de muntwaarde bepalen en dus ook het maximale wat je dan aan het eind van het spel kunt gaan winnen. Natuurlijk kent deze game  ook wild symbolen, vervanger, free spins en multipliers, waarmee je je winst aardig kunt vergroten en dus meer kunt winnen en verdienen.

Laat de wielen maar rollen

Klaar om de wielen maar te laten rollen? Dan kun je beginnen, want het is best gemakkelijk om te beginnen met Mythic Maiden bij het digitale asino. Je moet eerst een account aan maken natuurlijk als je dat nog niet hebt, maar als je dat wel hebt, dan is het vrij gemakkelijk om te beginnen. Je gaat naar de automaat en je drukt simpelweg op play. Je moet natuurlijk eerst wel een tegoed hebben en een storting hebben gedaan, maar dat spreekt voor zich.

Spel uitproberen

En als je ons moet geloven en hopelijk doe je dat ook, dan kunnen we je vertellen hoe mooi deze game is en hoe mooi de online slot machine werkt. Wil je het gewoon eens gaan proberen op de website van het online casino? Er is een zeer grote kans dat je Mythic Maiden veel vaker wilt gaan spelen. Dus zorg er gewoon voor dat je het minstens één keer hebt geprobeerd om uit te zoeken hoe het voor je is en hoe leuk je het vindt.