Spinata Grande
4.0

Spinata Grande

by
Waan je in Mexico met deze supergave gokkast. Erg leuk thema!
Home » Spinata Grande

Viva la Mexico

Iedere gokliefhebber heeft zijn eigen redenen om een bepaalde online gokkast te gaan spelen – los van het geld dat je ermee kunt verdienen natuurlijk. Voor de ene gaat het om de actie en het avontuur, maar voor de ander is het thema weer heel belangrijk. Wij zijn ook enorm fan van thema’s, vooral als het nogal grappige thema’s zijn, zodat er tijdens het spelen van een online gokkast ook nog iets te lachen valt. Tijdens het spelen van Spinata Grande van de Zweedse makers van NetEnt is dit zeker het geval. Waarom het thema van Spinata Grande zo vermakelijk is? Dat vertellen we je heel graag in dit artikel in de onderstaande alinea’s.

Gratis Demo: Spinata Grande gokkast online spelen

Hoe zit dat precies met het bijzondere thema van Spinata Grande?

Het thema van Spinata Grande is gebaseerd op een Mexicaans thema. Er zijn kolossale symbolen te zien, er zijn maar liefst 40 winlijnen en er zijn zelfs spannende gratis spins bonussen. Wist je trouwens dat in 2015 Spinata Grande uit de bus kwam als beste videoslot van dat jaar, speciaal gekozen tijdens de officiële EGR Awards? Als je als online gokkast zo’n titel wint van de prestigieuze EGR Awards, dan weet je zeker dat het goed zit. Maar waar draait het eigenlijk allemaal om in Spinata Grande? Alles draait om de zogenaamde pinata’s, dit zijn grote dierenpoppen gemaakt van papier-maché en dit is eigenlijk het thema.

In deze van papier-maché gemaakte dierenpoppen zitten snoepjes en chocolade verstopt. In Mexico is het gebruik van deze poppen zeer gebruikelijk tijdens kinderverjaardagen en deze pinata’s moeten dan geblinddoekt kapot worden geslagen door de kinderen. Net zolang totdat ze het snoep en de chocolade eruit weten te slaan. En dat mogen ze dan hebben en opeten. In Spinata Grande heb je ook pinata’s die je open moet proberen te krijgen – niet slaand natuurlijk en er zit ook geen snoep of chocolade in. Wat zit er wel in de pinata’s van Spinata Grande? Dat kun je wel raden natuurlijk. In deze pinata’s zit geld. Er zit heel veel geld in.

Wat moet je nog meer weten voor het spelen van Spinata Grande?

En jij wilt natuurlijk dit geld winnen. Daarom vertellen we je in deze laatste alinea ook graag kort wat je nog meer moet weten over Spinata Grande, zodat je goed voorbereid bent om dit videoslot te gaan spelen. Verder is het ook handig om de volgende zaken te weten: het uitbetalingspercentage is behoorlijk hoog, een van de hoogste uitbetalingspercentages van alle online gokkasten die er zijn, namelijk 96,84 procent. Verder heeft het speelveld 4 rollen en zijn er op iedere rol 4 verschillende symbolen te vinden. Ben jij er klaar voor om Spinata Grande te gaan spelen? We weten zeker dat je er geen spijt van zult krijgen. Heel veel succes.