Starburst
5.0

Starburst

by
Een van de meest gespeelde spellen van de wereld. En met een reden. Deze gokkast is verslavend leuk!
Home » Starburst

De topper van Netent

Er zijn op het internet zoveel online gokkasten te vinden. Ieder jaar weer komen er ook gameproviders bij die nieuwe videoslots op de markt brengen. De strijd om welke online gokkast dan de meest populaire is, dat is dan altijd een zeer interessante strijd. Maar eigenlijk is dit een strijd gebaseerd op feiten, omdat alle website goed kunnen bijhouden hoe vaak er op een online gokkast wordt gespeeld. Misschien verbaast het je niet, maar Starburst is de meest gespeelde en dus de meest populaire online gokkast in Nederland. In dit artikel vertellen we je graag veel meer over Starburst, omdat het volgens ook zeker een van de beste videoslots is.

Gratis Demo: Starburst gokkast online spelen

Waarom is Starburst de meest populaire online gokkast van Nederland?

Waarom Starburst dan ook de meest populaire online gokkast van Nederland is willen we je ook graag in dit artikel vertellen. Allereerst het uitkeringspercentage. Starburst heeft een uitkeringspercentage van 96,1 procent en hoewel er videoslots zijn die bijna – of net niet – de 97 procent aantikken, is een uitkeringspercentage van 96,1 procent ook erg netjes en zeker de moeite van het spelen waard. Er komen in dit videoslot veel Starburst Wilds voor en daarom is er volop actie en is er van alles te beleven tijdens het spelen waardoor je zeker niet verveeld zult gaan raken. En dat is naast het winnen van heel veel geld natuurlijk ook erg belangrijk.

Wat maakt Starburst nog meer zo razend populair? Dat zit misschien ook wel in de symbolen die erg herkenbaar zijn, waardoor spelers en gokliefhebbers sneller en beter het gevoel hebben veel geld te kunnen winnen – en dit ook daadwerkelijk doen. Daarnaast mag ook gezegd worden dat de gameplay erg gemakkelijk en vlot is en dit draagt natuurlijk ook enorm bij aan het spelplezier van dit geweldige videoslot Starburst. Verder is Starburst er ook niet vies van om bij een eerste aanmelding of bij een eerste keer spelen van deze online gokkast gratis of bonus spins weg te geven, zodat je deze online gokkast voortdurend wel wilt blijven spelen.

Waarom zou je nu eigenlijk Starburst moeten gaan spelen?

Er zijn de laatste jaren veel concurrenten geweest die hebben geprobeerd Starburst te kopiëren of zelfs een betere versie ervan te maken, maar dit is tot op heden nog niet gelukt. Het origineel blijft de meest populaire online gokkast en als jij dit videoslot nog niet hebt gespeeld, dan moet je zeker een poging gaan wagen. We weten gewoon dat je er geen spijt van zult krijgen. En spelen is erg gemakkelijk via deze website. Verder is het nog handig om te weten dat de variantie erg laag is en dat er een zeer hoge hit frequentie is. Zo kun je met 100 of zelfs 200 gratis spins heel lang spelen en dus enorm veel geld gaan verdienen.