Tiki Wonders
4.0

Tiki Wonders

by
Knetter verslavend spelletje waar je uren zoet mee zal zijn.
Home » Tiki Wonders

Hula hula girls

Stel je voor. Je zit saai in de trein onderweg naar dat saaie kantoor waar je heel de dag zit. Dan heb je er eigenlijk echt helemaal geen zin in. Denk je dan niet wel eens? Wat heb ik zin om naar Hawaï te gaan, mooie Hula girls, gave stranden en zwemmende dolfijnen in de zee? Misschien heb je nu niet de mogelijkheid om dat te voelen, maar de gokautomaat Tiki Wonders brengt je wel in die sferen uit Hawaï. Dus heb jij zin om dat ook te beleven? Dan moet je vooral even verder lezen in dit artikel om ook Tiki Wonders een keertje te kunnen gaan spelen dus.

Gratis Demo: Tiki Wonders gokkast online spelen

Tiki Wonders: de gokkast

De mooiste symbolen op de rollen zien? Ja, dan moet je wel de gokautomaat Tiki Wonders bekijken. Hagedissen, surfers, hula meisjes, schildpadden en zelfs dolfijnen. Je ziet alles op de rollen voorbij komen en dat leidt eerlijk gezegd helemaal niet af van de inhoud. Weet je waarom niet? Omdat het spel gewoon heel goed is. Het spel is aangevuld met mooie scatter symbolen overigens en ook met wild symbolen. Zo kun je mooie prijzen winnen als je daar naar kijkt, dus dat wil je ook toch?

Tiki Wonders: winnen

Dertig betaal lijnen en vijf wielen. Dat is de basis van de gokautomaat Tiki Wonders. Heb jij overigens ook zin om te winnen? Bedenk jij je vaak als je op kantoor zit of weer onderweg in die trein, bedenk jij je dan hoe je kunt winnen met dat gokken? Wij denken dat we weten hoe het moet. Door gewoon de juiste, leuke spellen uit te kiezen, zodat je in ieder geval ook met plezier gokt.

Er zijn verschillende, leuke ronden bij Tiki Wonders en je kan er met een beetje geluk hele grote geldprijzen mee binnen harken. Topper.