Trolls
2.0

Trolls

by
Wel aardig verzonnen, maar dit thema kan ons niet heel erg bekoren.
Home » Trolls

Trollen en magie

Trolls? Ja, wij vonden de naam ook wel even grappig klinken. We hebben de gokkast getest en goed bespeeld en we moeten eerlijk zeggen: we hadden een goede, leuke tijd. Niet een heel bijzondere gokautomaat, maar wel eentje die leuk genoeg is om te spelen: Trolls. In dit artikel vertellen we je graag meer over Trolls en de opties en mogelijkheden van de automaat.

Zoals free spins, bonussen en wat je het beste kunt doen om te winnen. Per ronde kun je ongeveer 80 euro winnen. En als je maximale winst wilt kunnen behalen, dan zou je uiteindelijk in één ronde 134.700 euro kunnen winnen. Heb jij je al bedacht wat je daarmee zult doen?

Gratis Demo: Trolls gokkast online spelen

De Trolls

Drie rollen en twintig betaallijnen. Dat is de basis en de opzet van Trolls. Een redelijk normale basis, maar wel overzichtelijk voor jou als speler om vanuit een normale basis te starten en zo toch heel veel geld proberen te winnen. Ben jij klaar omdat te gaan proberen? Je kunt overigens spelen op vier niveaus. En dat is erg fijn, want zo heb je jouw inzet en de uitbetalingen enzovoort ook nog een beetje in de hand.

Winnen met de Trolls gokkast

Volop kansen dus. Dat heb je goed gelezen. Je kunt een leuke tijd hebben als je Trolls speelt bij het casino, maar een leuke tijd en dan ook nog eens leuke prijzen winnen. Dat maakt het eigenlijk helemaal compleet en wij snappen je precies. Het uitkeringspercentage van Trolls is 95 procent, dus 5 procent kans dat je niet wordt uitbetaald of minder uitbetaling, maar 95 procent wel en dat is nog steeds heel hoog.