Wild Booster
3.0

Wild Booster

by
Zevens, diamanten en multipliers. Ja, met deze kast kan je hele grote prijzen winnen.
Home » Wild Booster

Extra winnen

De Wild Booster gokkast is één van de nieuwste releases van Pragmatic Play. In maart 2021 verscheen de gokkast in het online casino. De Wild Booster draait om de Wild Boost Feature. Als je een winnende combinatie draait met behulp van één of meerdere wild-symbolen, dan kan je een Wild Boost Feature activeren. Je kan dan in één klap de prijs met een vermenigvuldiger van 100 keer winnen. Het is ook de enige manier om de hoofdprijs van 5000 keer de inzet te kunnen winnen en dat staat gelijk aan maximaal 500.000 euro. In de bonusgame speel je met een progressieve Wild Boost Feature. In deze review nemen wij met je door hoe het spel werkt en wat je allemaal kan winnen.

Gratis Demo: Wild Booster gokkast online spelen

Hoe werkt de Wild Booster gokkast?

De Wild Booster gokkast heeft 5 rollen, 3 rijen en 20 winlijnen. De minimale inzet is dan ook 20 eurocent per spin. Als je liever met hoge bedragen speelt dan mag je maximaal 100 euro per draai inzetten. Je kan leuke prijzen winnen met combinaties. Het prijzengeld kan een boost krijgen als jij een combinatie met een wild-symbool draait. De Wild Boost Feature levert minimaal een vermenigvuldiger van twee keer en maximaal 100 keer op.

Het symbool van de rode zeven keert de hoogste prijzen uit. Een combinatie met rode zevens levert 50 tot 600 keer de inzet per winlijn uit. De fruitsymbolen leveren maximaal 300 keer de inzet per winlijn op. De kaartsymbolen keren maximaal 60 keer de inzet per winlijn uit.

Bonusgame op de Wild Booster

De bonusgame op de Wild Booster gokkast bestaat uit gratis spins. Je kan de bonusgame activeren door drie of meer scatter-symbolen te draaien. Je kan het jezelf ook makkelijker maken en de gratis spins kopen. Het bonusspel kopen kost wel 75 keer de inzet en is niet erg goedkoop. Je mag zelf een keuze maken uit twee bonusgames.

De Mega Boost is het eerste bonusspel. Je krijgt een standaard vermenigvuldiger van twee keer. Elke keer als je vijf scatters hebt opgespaard dan zal de vermenigvuldiger stijgen en dat kan tot maximaal 100 keer. De Ultra Boost is de twee keuze en start met een vermenigvuldiger van drie keer. Je kan de vermenigvuldiger op dezelfde manier verhogen tot maximaal 50 keer. De kans dat je de maximale vermenigvuldiger bereikt is wel een stuk groter als jij de Ultra Boost kiest.

In beide spellen kan je steeds weer vijf extra gratis spins vrijspelen door de vermenigvuldiger te verhogen. Als jij in het bonusspel de hoofdprijs wint dan keer je direct terug naar het reguliere spel.

Wat vinden wij van de Wild Booster?

De Wild Booster gokkast is een fruitautomaat met moderne functies. De vermenigvuldigers maken het spel een stuk interessanter dan andere fruitautomaten. Je kan hele hoge prijzen winnen, maar je hebt wel veel geluk nodig. De minimale inzet is laag, waardoor ook nieuwe spelers met een lager budget veel plezier op de gokkast kunnen beleven. Mocht je nog twijfelen, dan kan je het beste eerst gratis gaan oefenen op de Wild Booster gokkast van Pragmatic Play.