Big Time Gaming

Home » Big Time Gaming
Altijd al eens zelf deelnemer willen zijn van dit beroemde televisieprogramma? Pak nu je kans met de online gokkast Who Wants to be a Millionaire van BTG.
De megaways gokkasten van BTG staan garant voor geweldig hoge uitbetalingen. Extra Chilli is verslavend leuk. Maar pas op met het gokken op en tijdens de bonus.
Een retro design en een gameplay om van te smullen. Dit is echt een topper. Vooral de bonus laat je op het puntje van je stoel zitten. Genieten geblazen!
Een slotmachine vol met donuts. Mmm oké? Nou ik zal je vertellen, het gaat nergens over, maar met de bonus kan je wel flinke bedragen pakken.
De opvolger van Danger High Voltage. En voor de verandering is het de makers eens gelukt om een minstens zo leuk spel te creëren. Topper!
Fantastisch leuke en verslavende slot die je heel soms echt enorme klappers op kan leveren. Dit is een opvolger van Danger High Voltage.
Heerlijke gokkast met het beroemde muzieknummer van de Final Countdown. Alleen daarom zou je deze slot al moeten spelen. Helaas valt de bonus maar zelden.
Deze videoslot ziet er vreemd uit, maar de bonus is echt bijzonder gaaf. Soms, als hij er zin in heeft, kan je echt heel veel geld winnen.
Lekker simpel en overzichtelijke slot die met optellende vermenigvuldigers werkt. Hierdoor kan je gigantische geldbedragen winnen.
Bijzonder eenvoudige, maar daardoor ook zeer verslavende gokmachine. Deze digitale slotmachine kan je zomaar duizenden keren je inzet opleveren.

BTG zoals het bedrijf afgekort heet is de bedenker en uitvinder van de inmiddels wereldberoemde Megaways gokkasten. Je kunt met deze volatiele videoslots enorme prijzen winnen van wel 1000x of meer je inzet.