Red Tiger

Home » Red Tiger
Alhoewel we deze gokkast een beetje uit het oog zijn verloren was dit lange tijd een van onze favorieten. Wat dat betreft zijn haast alle Gonze slots aan te raden.
De Griekse god Thor hebben we vaker voorbij zien komen. Ditmaal gebruikt hij zijn hamer om jou te voorzien van leuke geldprijzen.
Aziatisch thema met flink wat draken en gouden kleuren. Niet de meest spetterende slot die er bestaat, maar hij is echt wel de moeite van het spelen waard.
Bellen, sterren, meloen en zevens. Deze gokkast bevat alle klassiekers. En met de megaways constructie maak jij tijdens de bonus kans op grote geldprijzen. Heerlijk!
Er zijn vele slots in omloop die zich richten op piraten. Dit is geen slecht spel, maar ook geen topper. Een soort middenmoot dus.
Alleen al bij het woord Zeus krijgen wij zin om te gokken. Hoewel dit niet de beste variant is blijven wij een zwak hebben voor dit soort slots.
Grafisch ziet het er allemaal mooi uit. Ook de gameplay is best vermakelijk te noemen. Een middenmoter van een gokkast, die leuk is voor erbij.
Een soort vernieuwde versie van de klassieke fruitautomaat. Zeker geen top kast, maar prima om zo nu en dan eens op te spelen.
Topspel. Zeer leuk om te spelen en de bonusronde met multipliers kan je enorm veel geld opleveren.

Red Tiger staat bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige online casinospellen. De videoslots zijn zo populair dat het grote gokbedrijf Evolution Gaming besloot om Red Tiger in zijn geheel over te nemen. Ja, van deze spelontwikkelaar worden wij zeker vrolijk!