Retro Speelautomaten

Home » Retro Speelautomaten
De rode duivel trekt je als een magneet naar deze fantastische speelautomaat toe. Pak punten in het basisspel om groots te winnen in het gave bovenspel.
Op naar de 200 punten. Ja, dat is wat je maximaal per winlijn kan winnen op deze populaire speelautomaat. Een topper van jewelste. Pure nostalgie.
Simpel, maar oh zo leuk. Deze legendarische gokkast heeft heel wat millennials naar de gokhal getrokken. Hier moest je op spelen, al was hij bijna altijd bezet.
Een icoon onder gokkastliefhebbers. Dit was een van de vetste gokkasten die je bij de Chinees of in een van de gok- en speelhallen in Nederland kon spelen in de jaren 90.
De absolute held onder de gokkasten. Deze 100% Nederlandse uitvinding word gezien als de beste en meest populaire speelautomaat van de hele wereld.
Een van onze persoonlijke favorieten. Dit is zo'n geweldig gave fruitautomaat dat je hem kan blijven spelen. Het schietspel in het bovenspel is legendarisch te noemen.
De Jolly Joker word in elke fruitautomaat top 10 genoemd. En terecht, want dit was gewoonweg een van de allerbeste en leukste gokkasten die je in Nederland kon spelen.
Hoewel wij zelf meer van waren van de Random Runner en de Hotshot speelautomaten, word de Simply Wild door velen gezien als een van de beste fruitautomaten aller tijden.