Videoslots

Home » Videoslots
Weer een gokkast met een thema uit Egypte. En geen slechte moeten we zeggen, maar we zijn dit soort Anubis-kasten gewoon een beetje beu.
Leuk als afwisseling. Dit komt met name door de aparte features en bonusconstructie. Grappig spelletje waar jij je vast mee vermaken kunt.
Onze ervaringen met deze digitale gokkast van Pragmatic Play zijn top. Wolf Gold is een simpel, maar enorm verslavend gokspel waarmee jij je uren zult vermaken.
Vaak hebben we deze niet gespeeld. Niet omdat hij niet leuk is, maar meer omdat we anderen leuker vinden. Prima voor erbij zullen we maar zeggen.
Flinke knallen en ontploffingen maken dit spel leuk. Helemaal als je een paar hele goede vermenigvuldigers weet te pakken. Knal jezelf naar top geldprijzen in het online casino.
Alhoewel we deze gokkast een beetje uit het oog zijn verloren was dit lange tijd een van onze favorieten. Wat dat betreft zijn haast alle Gonze slots aan te raden.
Geen topper, maar toch heeft deze gepimpte fruitautomaat wel iets. De kleine jackpots vallen regelmatig, maar verwacht niet dat je snel die grote jongens binnen harkt.
Stap op de trein en pak gigantische prijzen tijdens de gigantisch leuke bonusronde. Let wel: het is bij deze videoslot echt alles of niets. Pak jij die ene megaklapper?
Een originele gokkast met dito features. Zodra je snapt wat de bedoeling is ga je er zo in op dat je met plezier je geld vergokt.
Een grappig thema en veel, heel veel hondjes. Dat klinkt niet heel leuk, maar met The Dog House kan je geweldige klappers maken. Het is een echte alles of niets gokkast.
Altijd al eens zelf deelnemer willen zijn van dit beroemde televisieprogramma? Pak nu je kans met de online gokkast Who Wants to be a Millionaire van BTG.
Wij houden wel van traditionele speelautomaten. Dit is een soort hedendaagse variant met een bonuswiel eraan toegevoegd. Prima als tussendoortje.
Verzamel 3 of 4 jam-potjes en hark honderden of zelfs duizenden euro's binnen. Jammin Jars van Push Gaming is een van de allergaafste online videoslots die er bestaan.
De megaways gokkasten van BTG staan garant voor geweldig hoge uitbetalingen. Extra Chilli is verslavend leuk. Maar pas op met het gokken op en tijdens de bonus.
Verslavend spel, wat met name komt door de gemakkelijke bonus buy feature. Maar pas op. Niet elke bonus is rendabel, en als je gaat kopen kan je snel veel geld verliezen.
Een verrassend goede slotmachine. Het duurt even voordat je alles begrijpt, maar deze kan echt knetter goede prijzen uitdelen...wow!
Een prachtige en bovenal superleuke online gokkast waarbij voor de bonusronde top is. Pak de vele retriggers tijdens het bonusspel voor gigantische prijzen.
Weer een opvolger van het populaire gokspel Reactoonz. Deel 2 is, zoals eigenlijk altijd, niet echt goed gelukt. Geen complete flop, maar minder leuk dan het origineel.
De opvolger van de beste gokkast ooit: Reactoonz. De verwachtingen waren hoog, maar helaas is deze Tome of Madness een complete flop geworden.
Daar is hij weer: Zeus! De gokkast makers zijn er blijkbaar dol op. Wij stiekem ook wel, maar deze slot valt helaas toch een beetje tegen.
Wij hebben een beetje dubbele gevoelens bij deze gokkast. Op zich is hij best grappig. Er zijn veel features, maar die zijn best lastig te begrijpen. Beetje vreemd zullen we maar zeggen.
Best een grappig spelletje vonden wij. Niet dat wij hem dagelijks gaan spelen, maar voor zo tussendoor is het zeker geen misser.
Zeker een spel wat je eens geprobeerd moet hebben. Het word vast niet een van je favorieten, maar hij is prima te doen.
Een retro design en een gameplay om van te smullen. Dit is echt een topper. Vooral de bonus laat je op het puntje van je stoel zitten. Genieten geblazen!
Een slotmachine vol met donuts. Mmm oké? Nou ik zal je vertellen, het gaat nergens over, maar met de bonus kan je wel flinke bedragen pakken.
Een prima videoslot maar ook niet meer dan dat. Leuk om zo af en toe eens te spelen als je niks anders meer te doen hebt.
Een spel met een zeer snelle gameplay. Ideaal voor de ongeduldige onder ons. Niet onze favoriet maar leuk voor tussendoor.
Waan je terug in het Wilde Westen. Neem het op tegen stoere bandieten en rovers en grijp het goud. Niet top, ook niet flop.